Kapitel 9 - Run like you stole something - "Cause we are not going for dinner."

"I'm sorry."
Det var första gången jag hade hört honom säga det, och det var nog den första gången han hade sagt det. 
"What for?" 
"For my existence" Han svalde och tittade mig djupt i ögonen. 
"And for us."

Varning! Grafisk sexualitet, du läser på egen risk.

Justin's point of view:

Väckarklockan ringde och jag höll händerna för öronen. Bella öppnade sakta ögonen och tittade irriterat på mig.
"What the fuck, Justin? Jag orka inte höra den där klockan varje morgon." klagade hon. Tro mig jag kände likadant. Det var åtta på morgonen och jag var trött som fan. Jag lutade mig efter lappen som låg på nattbordet. Det var Sams schema som hon gav mig. Det var torsdag och jag tittade på vilken tid hon började. 10 började hon, och det var bra för då hade jag lite tid på mig. Jag skakade på Bella och strök bort hennes blonda slingor som låg på hennes ansikte.
 
Hon log och lutade sig fram för att kyssa mig. Jag kysste henne mjukt på läpparna och drog mig sedan tillbaks. 
"Kom duscha med mig" viskade jag och smekte om hennes mage och kysste henne på nacken. Hon stönade lågt och jag la min hand under hennes trosor smekte hennes klitoris med två fingrar. Hon var redan blöt, bitchen ville verkligen ha mig. När hon var tillräckligt blöt tryckte jag upp ett finger i henne och stönade högt.
"Justin.." stönade hon och rörde sig i samma takt som mitt finger.
Jag stoppad tillslut in en andra finger och hon stönade högre. Jag tog sedan ut mina fingrar och smekte hennes mage ända upp till hennes bröst. Jag tog in mina händer i hennes bh och började massera runt hennes bröst vårtor, jag fortsatte tills dem blev hårda nog. Jag lutade mig fram till hennes hals och särade mina läppar och började att suga på hennes hals. Jag lät min tunga snurra runt och bet löst runt hennes hals. När jag stängde igen läpparna och lutade mig tillbaks så var det grova sug märken på henne.
 
Jag fick nog och puttade bort henne och gick bort. "Stupid hoe, always me pleasuring you, ugh" sa jag och satte mig upp från sängen. Jag var alldeles för snäll mot henne. Lät henne bo i mitt hus, betala för allt hon behöver och ändå fick jag inget tillbaks.
"But Justin, you can't just leave me like that.." klagade hon och putade med läppen. Hon hade handen i trosorna och höll på med sig själv, och jag skakade på huvudet. Jag ställde mig upp och gick in i badrummet och tog av mig mina boxers och satte på vattnet, och ställde mig i. Det hetta vattnet rann igenom min kropp och det var skönt. Jag sträckte mig efter tvålen och tvålade in mig och sedan sköljde av mig med det varma vattnet. Jag upprepade det ett par gånger och tvättade sedan håret. När jag var klar tog jag en handduk som hängde i väggen och knöt den runt midjan och gick till spegeln. Jag började borsta tänderna när jag hörde någon knacka på dörren. Kan Bella låta mig vara, for like 5 minutes? Jag skakade på huvudet och sköljde av munnen och la ifrån mig tandborsten. Jag öppnade dörren och rummet var tomt.
 
Vart var bitchen? Jag suckade och öppna min garderob och tog en deodorant från första hyllan och använde den. Jag tog fram boxers, svarta jeans, blå skjorta, vit t-shirt och en mössa. Jag satte på mig dem snabbt och tittade mig själv i spegeln. Damn, jag är het. Jag borde nog börja dejta mig själv, så het var jag. Jag skrattade för mig själv och sprutade lite parfym innan jag satte på skorna. Jag sträckte mig efter byxorna jag hade på mig igår och tog ut min mobil, bankkort och bilnycklar och la dem i fickan och gick ut från rummet. Jag stängde dörren bakom mig och gick ner för trapporna. Jag höjde på ögonbrynet när jag såg Jason sitta i vardagsrummet fullt påklädd.
"Dude, kom du hem nyss?" frågade jag och han tittade förvånat upp på mig.
"Nej, faktiskt så ska jag gå nu. Vart ska du?" svarade han och ställde sig upp
"Ugh, ska hämta upp Sam." Jason's ansikte bleknade.
"Varför?" frågade han sammanbitet.
"Hon ska ge mig nåt. Whatever, något du måste ha klart för dig Jason är att det är jag som bestämmer här. Det är BIEBERS hus och inte ditt. Och eftersom du accepterade förfrågan till gänget" Jag andades ut innan jag fortsatte. "Så bestämmer jag över dig, och när du inte dyker upp på nödmöten, Jason, då är ett jävla problem. Gänget är viktigare än vad du än gjorde igår." Jasons ansikte var fortfarande blek och oläslig. Var killen hög? Jag skakade på huvudet och tog skinnjackan som låg på soffan och satte på mig den. Jag gav honom ett peace tecken innan jag gick ut från dörren. Jag startade bilen och satte mig i sätet. Jag öppnade billådan och tittade om jag hade några cigaretter kvar. Det hade jag inte, fuck. Whatever, jag köper några paket senare. Jag började köra bilen genom den tomma motorvägen. Jag ökade till 70, när jag egentligen skulle köra på 50. Men ingen skulle stoppa mig, så vem bryr sig? Fuck da police. Jag körde in på Sams kvarter och stannade några hus ifrån hennes, precis som hon sa till mig att göra. Efter några minuter öppnade hon dörren och Sam satte sig. Vi sa inget och jag började köra igen. Jag kände hennes blick på mig och jag log.
"Ser du något du gillar?" sa jag och hon vände snabbt på huvudet.
Jag flinade och tog upp min mobil som vibrerade från min ficka. 3 missade samtal och 2 sms frånBella. Jag rynkade på pannan, hon brukade aldrig ringa mig. Jag öppnade ett av smsen och läste det. 'Möt mig vid Silent Café vid 11.' Hon skulle säkert ranta om hur jag aldrig var hemma och hon kände sig ensam. Det vanliga. 
Vi kom fram till skolan och jag stannade. Hon höll på att gå av bilen när jag tog tag i hennes hand och drog henne tillbaka.
"Jag tror du glömde nåt, Sam." sa jag och höll upp min mobil.
"Oh, okay." Hon tog min mobil och skrev snabbt sitt nummer och gav tillbaka mobilen.
"Så." sa hon och gick av bilen.
"Och by the way" började jag innan hon stängde dörren. "Jag tror du måste skaffa en ny chaufför, för jag kör dig inte längre." Jag lutade mig framåt och stängde dörren och började köra därifrån. Nu måste jag ta itu ännu en bitch.

Samantha's point of view:

Jag stod där chockat och tittade efter den svarta bilen som körde iväg. What the fuck? Jag borde nog byta nummer, för han kunde inte bara komma undan så. Jag hoppade till när någon la sin hand på min axel och jag tittade upp. Så klart det var Jason. Jag himlade med ögonen och tog bort hans hand. 
"Så jag antar att du inte har någon skjuts till skolan längre." sa han.
"Uhm, såg du vad som precis hände?" frågade jag och han nickade flinande.
"Det är inte roligt Jason!" sa jag och slog honom på armen löst.
"Ouch, det där gjorde ont." sa han sarkastiskt och jag skrattade. Vi började gå mot skolentren.
"Nej, jag antar att jag inte har någon skjuts längre." sa jag och vi gick in i skolan. 
"Well, jag kan köra dig." svarade Jason och tittade på mig. Jag visste inte vad jag skulle säga, skulle jag tacka honom eller vad? Det var fortfarande lite konstig stämning mellan oss efter gårdagens händelse.
"Tack." Jag vek undan blick och tittade rakt framåt. Alla på korridoren var knäpptysta och stirrade på oss. Seriously, vad är det här för pussy skola? 
"Så vart är ditt skåp?" frågade jag Jason.
"Bredvid ditt." log han.
"Ugh, varför är jag inte förvånad?" Sa jag och tog fram mina nycklar och låste upp mitt skåp. Jag tog ut min engelska bok och sneglade på Jason som gjorde detsamma. När jag hade min bok började jag leta efter en penna och skriv häfte men hittade inget. Jag suckade innan jag stängde igen mitt skåp med min hand och fortsatte gå tills jag stannade upp utanför klassrummet. Jag kollade runt och såg att alla från min klass satt på bänkar och smsade, varför hade vi inte börjat? Jag kollade bort mot Jason som pratade med en kille. Jag gick och ställde mig bakom Jasons rygg och lyssnade på vad dem sa. "Hur mycket?" Sa Jason och höjde ögonbrynet mot honom. "För dig, 100" sa han och räckte fram något jag inte kunde se. När Jason skulle ta fram hans pengar från plånboken vände han sig om mot mig. "I knew somebody was behind me" sa han och tog ut 100 och gav det till killen som log och gick iväg. "Vad köpte du Jason?" Sa jag och kollade på hans hand. Han tog fram sin hand och visade mig vad det var. "Är du seriös?" Sa jag och skrattade lågt. "Är du avundsjuk för att du inte har en?" Sa han och log snett. "Du är patetisk Jason, det där var inte värt 100" sa jag och skakade på huvudet. "Don't care" sa han och la ner pennan i sin väska. Vem köper en trasig penna för hundra? Oh god.
 
Läraren kom tillslut springandes mot klassrummet. "Förlåt för att jag är lite sen, det var några elever som var långsamma med proven i klassen innan." Sa hon och gav oss en ursäktande min innan hon låste upp klassrummet. Alla gick in och satte sig på sina platser, jag satte mig på min plats vid fönstret. Jason kollade på platsen bredvid mig men tvekade inte och satte sig bakom mig. Jag lutade mitt huvud mot väggen och kände mig lite, bara lite mer avslappnad än vanligt. Sen började Jason peta med sin nya penna på min rygg och jag kunde känna att i hela kroppen hade det "avslappnande" försvunnit. "Sluta!" Sa jag och kollade bak mot honom. "What?" Sa han oskyldigt men log sedan. Jag kollade fram och såg läraren stå framför mig med en bok i hennes hand. "Vill du fortsätta läsa boken istället för mig?" Sa hon ilsket och räckte fram boken. "Läste du?" Sa jag chockad. Hon knöt sin näve och hennes ansikte blev röd. "Ursäkta mig att du läste eller intresserade mig nog för att jag skulle lyssna" sa jag och brydde mig inte om hur taskig jag lät. "Ms D'avanzo du kan ursäkta dig själv från lektionen." Sa han och pekade mot dörren. "Jason you coming with me?" Sa jag och kollade bak mot honom. "Nah" sa han och slickade läpparna. Jag tittade förvirrat på honom och gick ut och precis när jag skulle dra ner handtaget stod Jason bakom mig. "I was joking Sammie" sa han och log lågt. "Okay" sa jag och gick ut. "Gå till rektorns kontor! Ni båda" sa hon surt och skaka på huvudet. "Adios amigos" sa Jason och stängde
igen dörren.
 
Jag gick i den mörka korridoren med Jason och försökte komma på något vi kunde göra för att underhålla oss. Jag sneglade på honom och kollade om han hade fått en idé. Han la sin hand på magen och stannade upp. "Im hungry" sa han och började gå mot utgången. "Lunch börjar om 2 timmar douche" sa jag och gick ändå efter. "Vi ska på restaurang idiot" sa han och öppnad dörren och andades in den friska luften. "Okay but your paying" sa jag och log. "Haven't I always?" sa han roat och skrattade så att man såg lite av hans vita tänder. "Fun" sa jag och väntade på att han skulle öppna sin Ferrari. När han hade öppnat öppnade jag dörren och satte mig i fram sätet. Han satte sig i förrarsättet och gasade bilen framåt snabbare än vanligt. "Woah somebody is in a rush" sa jag och höjde ögonbrynet. "Sätt på dig bältet" sa han och körde ännu fortare. "Uh no are we five? Varför skulle jag behöva det?" Sa jag och kollade konstigt på honom. "Cause we are not going for dinner, babe." 
 

8 dagar har ni fått vänta på dett kapitlet, aw förlåt! Ni kommer verkligen inte få vänta så här länge till kapitel 10! :)
Okay, men vad tycker ni om denna kapitel? Kommentera! ;) Och btw, vad tycker ni om Jason?
 
/ R and I

Kommentarer
Louis säger:

Grymt bra!;)

2013-04-21 | 00:07:42
Huge fan säger:

Asså jag måste verkligen säga att ni är helt sjukt bra!!! OMG, OMG, OMG! Asså ni äger bitches :)Bieber är så INIHELVETE cool också, speciellt när han säger "Fuck da police". Er engelska är också helt perfekt!!! Kommer någon av er ursprungligen från USA? FORTSÄTT ATT SKRIVA, ANNARS DÖR JAG!!! <3<3<3<3<3

Svar: Haha tack så hemskt mycket! Men nej, ingen av oss har engelsk ursprunget, vi båda är bara väldigt bra på engelska. Xx
R and I

2013-04-21 | 00:42:12
ida säger:

jag älskar den här novellen! jag kan inte vänta tills nästa kapitel kommer !!

2013-04-21 | 10:36:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback